Search

Ovo su novi muški parfemi koje planiramo preseliti u svoje beauty ormariće

Tekst: BURO.

Usvojili smo blejzere i bijele košulje, pažljivo pratimo i hvatamo bilješke s revija muške mode, pa je potpuno logično da posuđujemo i kada su parfemi u pitanju, zar ne? Pogotovo oni proljetni i ljetni, koji najavljuju svježinu i miješaju citrusne sa začinskim notama. Uhvatilo nas je proljetno iščekivanje, a ovi novi muški mirisi su pravi lijek za to. Zahvalite nam kasnije.

CIPRESSO DI TOSCANA

Ovo su novi muški parfemi koje planiramo preseliti u svoje beauty ormariće (фото 1)

ACQUA DI PARMA

Acqua Di Parma je alfa i omega "morskih" parfema zahvaljujući svojoj Blu Mediterraneo kolekciji. Svaki parfem iz nje inspiriran je nekim mediteranskim voćem ili biljkom pa smo tako do sada uživali u narančama s Caprija, smokvama s Amalfija, cedru s Taormine... Sada kolekciji dodajmo čempres iz Toskane, čija esencija je isprepletena s notama anisa, bora, kadulje i lavandina. Zatvorite oči i tamo ste.

L’HOMME PRADA WATER SPLASH

Ovo su novi muški parfemi koje planiramo preseliti u svoje beauty ormariće (фото 2)

PRADA

Prada ne bi bila Prada kada ne bi djelovala na više nivoa. Osim savršenog novog mirisa, tu je i bočica obavijena reljefnom kožom s neodoljivim printom u boji. Ovaj parfem kupili bismo i samo zbog toga kako izgleda, a kada se uzme u obzir da u sebi nosi ljetne note nerolija, zelene mandarine i dašak đumbira na bazi od cedra i sandalovine, jasno je da će se neizostavno naći na našim policama.

NUIT D'ISSEY BOIS ARCTIC PERFUME WATER

Ovo su novi muški parfemi koje planiramo preseliti u svoje beauty ormariće (фото 3)

ISSEY MIYAKE

Miris koji ozbiljno privlači pažnju, a dizajniran je da dočara igru polarne svjetlosti. Ovaj Miyake balansira na tankoj liniji između morske svježine i slatkih mirisa začina. Očaravajuća mješavina nota citrusa, geranijuma i bosiljka profinjeno kombiniranih s tonkom i vanilijom.

BOSS BOTTLED INFINITE

Ovo su novi muški parfemi koje planiramo preseliti u svoje beauty ormariće (фото 4)

HUGO BOSS

Posljednji dodatak priči Boss Bottled zove se ‘Infinite’ i dolazi u bočici od 200 ml, a u skladu s imenom donosi svježinu pomiješanu s drvenastim notama koje su dodane zelenoj jabuci, pačuliju, lavandi i sandalovini, cimetu i dašku masline.

DECLARATION HAUTE FRAICHEUR

Ovo su novi muški parfemi koje planiramo preseliti u svoje beauty ormariće (фото 5)

CARTIER

Proljetna svježina u bočici. Zamislite da ste nabrali začinsko bilje u veliki buket, isprali taj buket ledenom vodom, otresli kapljice, a zatim isjeckali na mirisnoj drvenoj dasci. Duboko udahnite i to je to: apsolutno zadovoljstvo.

COSTA AZZURA ACQUA

Ovo su novi muški parfemi koje planiramo preseliti u svoje beauty ormariće (фото 6)

TOM FORD

Tom Ford je poznati zaljubljenik u rivijeru i to samo u najekskluzivnijoj (ili fantazmagoričnoj izvedbi) pošto smo sigurni da nikada nije pokušavao pronaći mjesto na prepunoj plaži. Njegova verzija je ona koju sanjamo svi: zavučena pećina okružena borovima, brodić u daljini i zvuk sidra koje se spušta u vodu, slana koža ugrijana suncem. Upravo tako miriše Costa Azzura Acqua. Prodano.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više