Search

Riješite se šminke, nečistoća i hrapave teksture kože u jednom potezu

Tekst: Kristina Mikulić

Želite li ostvariti onaj zdravi sjaj kože iznimno je bitno imati kvalitetnu rutinu čišćenja lica i nježnu eksfolijaciju. Još je bolje kad za to ne moramo koristiti više od jednog proizvoda. Danas vam predstavljam njemački luksuzni kozmetički brend - Medical Beauty Research ili skraćeno MBR koji se intenzivno već dva desetljeća posvećuje problemima starenja kože. Sam naziv brenda sažima njegovu filozofiju: njega kože na granici medicine počinje tamo gdje prestaje normalna njega kože.

Riješite se šminke, nečistoća i hrapave teksture kože u jednom potezu (фото 1)

Kozmetički proizvodi branda MBR povezani su s inovativnošću, ali i s tradicijom, učinkovitošću i tolerancijom, funkcionalnošću, pouzdanošću i dugotrajnim učincima. MBR brend poznat je po tome što je jedinstven, neophodan i dugoročan.

Od 2000. MBR® je pionir najučinkovitijih vrhunskih dermokozmetičkih proizvoda, poznat po svojim intenzivnim istraživačkim aktivnostima, usmjerenim na starenje kože i anti-ageing. Proizvodi MBR® razvijeni su i neprestano se razvijaju u suradnji s priznatim stručnjacima iz područja plastične kirurgije i dermatologije, biokemije, toksikologije, mikrobiologije i tehnologije formulacije, koji su željeli stvoriti medicinsku liniju za njegu kože koja prati estetske zahvate i postoperativnu njegu.

Riješite se šminke, nečistoća i hrapave teksture kože u jednom potezu (фото 2)

Najprodavaniji proizvod iz MBR linije je inovativni Enzyme Cleansing Booster koji dolazi u obliku praha kako bi se očuvala svježina sastojaka. Prilikom korištenja, prah je potrebno pomiješati s mlakom vodom u dlanu, nakon čega nastaje svileno glatka smjesa kojom možemo očistiti lice te istovremeno mu pružiti blagu enzimsku eksfolijaciju. Kako bi očistili lice, Enzyme Cleansing Booster dovoljno je nježno umasirati u kožu, a za bolji eksfolijacijski učinak možete ga zadržati par minuta na licu i potom isprati.

S patentiranim i njegujućim sastojcima, MBR Enzyme Cleansing Booster istovremeno čisti kožu s blagim aminokiselinskim tenzidima koji će ukloniti nečistoće, ali pomoći koži da zadrži potrebne lipide, potom djeluje i poput losiona jer održava optimalan pH kože te joj pruža nježan enzimski piling. Na ovaj način, kožu pripremamo za daljnje korake u rutini kako bi aktivni sastojci prodrli dublje u kožu. Jednostavno rečeno, MBR je bren za njegu kože s najvišim zahtjevima.

Proizvode MBR® možete pronaći u Lana Niche Perfumery, Ilica 25, Zagreb i Kralja Tomislava 5, Split.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više