Search

Ako vam fali inspiracije, ovo su najljepše manikure za proljeće

Ako vam fali inspiracije, ovo su najljepše manikure za proljeće

Tekst: BURO.

Sve smo bliži proljeću i iako nas i dalje iznenadi pokoji kišni dan (i ignoriramo šansu da ponovo zahladi), spremni smo za cvijeće na svakom koraku i sjedenje na suncu, a to znači da je vrijeme i za beauty makeover. I dok na baš baš toplo vrijeme još uvijek moramo malo pričekati, spremamo se unaprijed kada su nokti u pitanju. Uzbuđeni? Skrolajte za najnježniji nail art koji ste ikada vidjeli.

VINTAGE cvjetiĆi

Ok, praktično nemoguće za izvesti kod kuće, ali floralni motivi koji kao da su došli iz prošlog stoljeća - od naivnih crteža pa sve do onih u boho stilu - su nas potpuno očarali. Naoružajte se strpljenjem, spremite detaljan #inspo folder i zaputite kod najvještije manikirke koju poznajete.

metalik duga

Sve varijacije na temu nam mame osmjeh. Duge u bojama za jednoroge izbalansirajte neutralnom podlogom (idealno bez ikakve boje) i kratkom dužinom nokta... I spremite se da opčinjeno gledate u svoje prste svake dvije minute.

french remiks

Iako se klasična francuska manikura (zajedno sa svojom američkom verzijom) vratila na velika vrata zajedno s 2000-ima, proljeće prizivamo na neočekivaniji način. Raznobojni vrhovi ili oni s natpisima (naoružajte se strpljenjem) su najbolji update.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više