Search

Evo kako nositi bob frizuru ove jeseni

Evo kako nositi bob frizuru ove jeseni

Tekst: BURO.

Nova sezona, nova frizura? Bob je možda najbolja opcija pošto postoje varijacije na temu koje će odgovarati svakome, a postižu se uz minimalne promjene šišanja ili stiliziranja. Za vas smo skupili najbolje načine da ga nosite ove jeseni.


Ravan

Super-precizna, super-jednostavna frizura koja kao da je šišana ravnalom. Kosa se ne stanjuje i zato je ovo najbolja opcija za tanku kosu koja će djelovati punije. Ove jeseni izbjegnite potpuno ravnu opciju i obavezno frizuri dodajte teksturu tako što ćete koristiti neki od sprejeva sa slanom vodom ili blago uviti vrhove prema van.


Na razdjeljak

Zaboravite Gen Z priče o razdjeljku na sredini, bob izgleda apsolutno neodoljivo s dubokim razdjeljkom sa strane. Kosa dobiva na pokretu i teksturi, bilo da je ošišana ravno ili stepenasto. Za stilziranje koristite preparate koji je neće slijepiti - želite slobodno prolaziti prstima kroz nju.


Duži naprijed

Victoria Beckham je izgradila karijeru dijelom i zbog ove frizure: kratka iza i duga naprijed. Ova trokutasta geometrija izgleda odlično i na ravnoj, na valovitoj i na kovrčavoj kosi, a dobro izgleda i uz sve vrste šiški.


Kao Parižanka

Prepoznat ćete francuski iliti pariški bob po tome što je njegova dužina maksimalno do brade, vrhovi su ravni, a tu su i šiške. Naravno, stiliziran je tako da izgleda kao da je kosa sušena na zraku i uz pomoć prstiju, a ne četke - u pravom boemskom duhu Pariza.


Lob

Long + bob, ovo je skraćenica koju smo već svi naučili. Njegova maksimalna dužina je do ključnih kostiju i savršena je opcija ako ste "između dužina". Dodajte mu šiške koje najbolje odgovaraju vašem licu i tipu kose i igrajte se teksturom, od najglatkije ravne do prirodne.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više