Search

Make up u smeđim tonovima je neočekivani zimski trend, evo kako ga nositi

Make up u smeđim tonovima je neočekivani zimski trend, evo kako ga nositi

Tekst: BURO.

Prošlog ljeta smo se već navukli na smećkaste tonove na noktima isto koliko i na omiljenu čokoladu, a sada naša opsesija poprima novu dimenziju. Nismo jedini, čini se da su se svi okrenuli smeđoj boji, a možda nas to ne bi ni trebalo čuditi: ona je neutralna, može biti i hladna ili topla (i tako se uklopiti sa svim tonovima kože), vrlo elegantna i retro - a retro je u nekom obliku uvijek ključna riječ sezone bilo da volite sedamdesete ili naginjete timu koji idealizira devedesete.

I? Kako da je nosite, a da ne ispadne previše basic? Na bilo koji od ova tri načina - ali i sva tri zajedno.


na očima


Prednost pred praznike imaju svjetlucavi tonovi, to je svima jasno. Možete ih postići metalik sjenilima, ali i glossy efektom koji daje bezbojni sjaj preko (smeđeg) sjenila. Ako ne možete dočekati da se svjetla upale kako biste nosili novu omiljenu nijansu, preko dana se inspirirajte šminkom kakvu su devedesetih nosili supermodeli i konturirajte oko mat smeđim tonovima koji se poklapaju s podtonom vaše kože.

Make up u smeđim tonovima je neočekivani zimski trend, evo kako ga nositi (фото 5)

ZERO CALORIE CHOCOLATE EYESHADOW PALETTE, PUPA

Make up u smeđim tonovima je neočekivani zimski trend, evo kako ga nositi (фото 6)

EYE TINT LIQUID EYESHADOW 23 CAMEL SMOKE, ARMANI BEAUTY (SEPHORA)


na NOKTima


Pustite mašti na volju - što god želite, može! Najtamnije, gotovo crne nijanse, su elegantnije od onih na koje ste inače navikli, a one bogate tamne bakrene koje se presijavaju na tisuću načina mogu biti bolji asesoar od nakita. Jedini minus? Sve smeđe nijanse zahtijevaju savršenu manikiru i zato se naoružajte dobrom kremom za ruke i ne odvajajte od ulja za zanoktice.

Make up u smeđim tonovima je neočekivani zimski trend, evo kako ga nositi (фото 9)

LAK ZA NOKTE HOT CHOCOLATE, DIEGO DALLA PALMA

Make up u smeđim tonovima je neočekivani zimski trend, evo kako ga nositi (фото 10)

LE VERNIS 899, CHANEL


na usnama


Apsolvirali smo svijetlo smeđe retro nijanse kao iz devedesetih, sada je vrijeme da im pridodamo i one smjelije. Poigrajte se teksturama ruževa isto onako kako biste i sa sjenilima: metalik i glossy svakako pobjeđuju za večernje prilike, dok su saten-finiši u karamel nijansama idealni za dan.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više