Search

Otkrijte najljepše parfeme s mirisom cimeta

Tekst: BURO.

Jedna od stvari zbog kojih volite zimu su kolačići koji mirišu na cimet? Bez brige, niste jedini i sigurno će vas obradovati činjenica da postoji način da u savršenim notama cimeta uživate i na druge načine. Parfemske kuće opsjednute su njime isto koliko i mi, a dokaz su ove mirisne kombinacije. Bilo da želite mirisati kao desert ili kao zavodljivi miks začina, pronaći ćete svoju novu (veliku) ljubav. Skrolajte.

Hugo Boss

Boss Bottled

 

Otkrijte najljepše parfeme s mirisom cimeta (фото 1)

 

Boss Bottled je parfem koji zaslužuje naći se u kategoriji "jedini koji koristim". Iako je službeno kreiran za muškarce, ovu kombinaciju mirisa jabuke i cimeta savršeno mogu nositi i žene (i pretpostavljamo da je to jedan od razloga zbog kojih je postao bestseller čim se pojavio u prodaji).

Tom Ford

Jasmine Rouge

 

Otkrijte najljepše parfeme s mirisom cimeta (фото 2)

 

Istina je da su jasmin i ilang-ilang prva stvar koju osjetite kod ovog mirisa (koji apsolutno nije za stidljive), ali ubrzo za njima se razvijaju zavodljive note cimeta i kadulje koji ga čine nezaboravnim.

Moschino

Cheap & Chic I Love Love

 

Otkrijte najljepše parfeme s mirisom cimeta (фото 3)

 

Optimizam u bočici. Citrusan, sladak i pomalo zašećeren, ovaj parfem je na prvi udah poput ljetnih slatkiša. Ne dozvolite da vas zavara njegova lakoća, vrlo brzo ćete osjetiti cimet, cvjetne note i mošus koji mu daju potrebnu težinu.

Diptyque

L'Eau

 

Otkrijte najljepše parfeme s mirisom cimeta (фото 4)

 

Ultimativni unisex miris, ova začinska bomba u sebi nosi note geranijuma, klinčića i cimeta. Topao je i začinjen, razbudit će sva čula i definitivno je jedan od najboljih parfema u čijem srcu se nalazi cimet.

Kilian

Angels' Share

 

Otkrijte najljepše parfeme s mirisom cimeta (фото 5)

 

Inspiriran Hennessy konjakom ovaj parfem, pored mirisa legendarnog pića, u sebi nosi i note cimeta, hrasta, tonke, pralina, vanilije i sandalovine. Zvuči primamljivo, zar ne?

Related articles

Buro 24/7 Selection

više