Search

Čekate novu epizodu \"Euforije\"? Evo što možete gledati u međuvremenu

Čekate novu epizodu "Euforije"? Evo što možete gledati u međuvremenu

Tekst: BURO.

Iskreno, trenutno na sve načine pokušavamo izbjeći spoilere za "Euforiju" koji se pojavljuju online (totalno nemoguća misija), pokušavamo uštedjeti cijelu sezonu za jednu veliku binge epizodu. Ali, u potpunosti razumijemo to iščekivanje iz tjedna u tjedan, zato smo vam spremili listu sličnih serija uz koje možete skratiti vrijeme.

Skins

Čekate novu epizodu "Euforije"? Evo što možete gledati u međuvremenu (фото 1)

"Skins" je nešto kao "Euforija" prije "Euforije", samo još sirovije. Serija prati grupu tinejdžera u srednjoj školi u Bristolu u Engleskoj i bavi se temama disfunkcionalne obitelji, mentalnih bolesti, seksualnog identiteta i zloupotrebom narkotika. "Skins" je, između ostalog, jedinstvena i po svom castingu glumaca amatera i po tome što se glumačka postava mijenja svake dvije sezone, kada likovi napuštaju školu.

Gossip Girl

Čekate novu epizodu "Euforije"? Evo što možete gledati u međuvremenu (фото 2)

"Gossip Girl" se do sada sigurno našla na vašim watch listama. Možete obnoviti gradivo ili pogledati reebot - nakon osam godina stiže nova generacija tinejdžera njujorške privatne škole - i u jednom i u drugom slučaju drama je zagarantirana.

Sex Education

Čekate novu epizodu "Euforije"? Evo što možete gledati u međuvremenu (фото 3)

"Sex Education" je must watch. Iako duhovita i pitka, vrlo je zrela, duboka i genijalna na toliko nivoa da premašuje granice teen kategorije. U biti, serija odgovara na pitanje kako seks utječe na tinejdžere - psihički, društveno i fizički. Klik na (re)play.

We Are Who We Are

Čekate novu epizodu "Euforije"? Evo što možete gledati u međuvremenu (фото 4)

Naslov novijeg datuma u fokus stavlja dvoje američkih klinaca koji žive u američkoj vojnoj bazi u Italiji dok istražuju prijateljstvo, prvu ljubav, identitet i uzbuđenje i tjeskobu tinejdžerskog doba. Režiju potpisuje Luca Guadagnino što je svakako razlog više za pogledati ovu seriju.

Yellowjackets

Čekate novu epizodu "Euforije"? Evo što možete gledati u međuvremenu (фото 5)

"Yellowjackets" je malo drugačija teenage drama, izmještena iz školskih okvira, i pomaknuta duboko u divljinu Ontarija. Naime, serija prati tim sposobnih srednjoškolki koje nakon preživljene avionske nesreće moraju živjeti život. Neke od njih se 25 godina kasnije spajaju samo da bi dokazale da nas prošlost nikada ne napušta.

Genera+ion

Čekate novu epizodu "Euforije"? Evo što možete gledati u međuvremenu (фото 6)

Iako teen drama, reprezentacija lgbtq+ zajednice je na nivou. Naime, grupa srednjoškolaca istražuje seksualnost, testirajući duboko ukorijenjena vjerovanja o životu, ljubavi i prirodi obitelji u njihovoj konzervativnoj zajednici.

The Sex Lives Of College Girls

Čekate novu epizodu "Euforije"? Evo što možete gledati u međuvremenu (фото 7)

"The Sex Lives Of College Girls" je saga o četiri cimerice, brucošice na Essex koledžu u Vermontu, koje plutaju kroz carstvo slobode začinjeno hormonima, komplikacijama, bijesom i tenzijama, ali i neizostavnom zabavom. Ovo je prije priča o prijateljstvu nego seksualnom životu tinejdžerki. 

Grand Army

Čekate novu epizodu "Euforije"? Evo što možete gledati u međuvremenu (фото 8)

"Grand Army" čini pet učenika najveće javne srednje škole u Brooklynu koji se bore sa seksualnom, rasnom i ekonomskom politikom u želji da uspiju, prežive, oslobode se i zgrabe budućnost.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više