Search

Što gledati na streaming platformama u veljači

Što gledati na streaming platformama u veljači

Tekst: BURO.

Možemo odahnuti - siječanj je gotov! Nova godina se zapravo tek sada počinje računati, budući da nam prvi mjesec služi kao probni period ispunjavanja, da ne kažemo kršenja novogodišnjih rezolucija. Ove godine smo bili oprezniji s uklizavanjem u velike planove i odlučili smo sebi dati malo više oduška. Zato, bez grižnje savjesti prelistavamo nove naslove na streaming platformama. Evo što je donijela veljača.

the tinder swindler

Platforma: Netflix

Datum: 2. veljače

Što gledati na streaming platformama u veljači (фото 1)

Iz naslova vam je jasno da dokumentarac ima veze s aplikacijom za dejtanje, ali i onim tamnijim stranama interneta. Ovo je priča o prevarantu koji je koristeći Tinder uspio obmanuti žene za milijunske cifre prodajući im priču da je bogati nasljednik koji je u opasnom biznisu s dijamantima, te da moraju biti u vezi na daljinu.

raised by wolves

Platforma: HBO

Datum: 3. veljače

Što gledati na streaming platformama u veljači (фото 2)

Prva sezona ove serije bila je prilično zbunjujuća te je ostavila gledaoce s brojnim pitanjima na koje druga sezona odgovara, usput otvarajući neka nova. Naime, Kepler-22b dobiva nove stanovnike, dok roditelji i djeca pokušavaju opstati u prilično negostoljubivom svijetu.

MY WONDERFUL LIFE

Platforma: Netflix

Datum: 28. veljače

Što gledati na streaming platformama u veljači (фото 3)

Nesretno udana žena bori se da zadrži svoju višegeneracijsku obitelj na okupu dok pokušava spriječiti anonimnog ucjenjivača da otkrije njenu tajnu. Drama je to s potpisom poljskom režisera, Lukasza Grzegorzeka, a u njoj igraju: Agata Buzek, Jacek Braciak, Adam Woronowicz.

RICK AND MORTY 

Platforma: HBO

Datum: 5. veljače

Što gledati na streaming platformama u veljači (фото 4)

Peta sezona konačno je tu! Donosi nam 10 epizoda u kojima očekujemo jednaku dozu humora, dubine, inteligencije i svega onoga što "Rick and Morty" čini remek-djelom. Summer je stasala i prijeti da zamjeni mlađeg brata kao Rickovog pomoćnika, iako njega nimalo ne zanima to da ima bilo koga u svojoj blizini.

NIGHTMARE ALLEY

Platforma: HBO

Datum: 1. veljače

Što gledati na streaming platformama u veljači (фото 5)

Fenomenalna glumačka postava - Bradley Cooper, Cate Blanchett, Rooney Mara i Toni Collette - i više nego obećava! Film nas vraća u New York četrdesetih, u kojem Carlisle (Bradley Cooper), stečenim znanjem vara elitu, dok smišlja plan kako da prevari opasnog tajkuna uz pomoć misterioznog psihijatra koji bi mogao biti njegov najveći protivnik.

inventing anna

Platforma: Netflix

Datum: 11. veljače

Što gledati na streaming platformama u veljači (фото 6)

Ne možemo dočekati seriju "Inventing Anna"! Dobra vijest je da konačno stiže na Netflix 11. veljače. Premisa se zasniva na istinitoj priči: Anna Sorokin se od 2013. do 2017. godine uspješno pretvarala da je bogata njemačka nasljednica pod imenom Anna Delvey i obmanjivala banke i hotele i slamala srca njujorške društvene kreme.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više