Search

Najljepši doručak na svijetu je u ovom pariškom hotelu

Najljepši doručak na svijetu je u ovom pariškom hotelu

Tekst: BURO.

Image: Danka Hasanović Prokić

Doručak za svakog znači nešto drugačije – međutim, za nas je to ritual kada uživamo, kada se možemo zadržati i ćakulati uz toplu kavu, odvojiti vrijeme za sebe, spremiti se za dugi dan pred nama, maštajući uz miris hrskavih francuskih kroasana. Taj užitak je potpun ako doručkujete u renomiranom francuskom hotelu Plaza Athenee, gdje kuhari unose strast u svako jelo za divan početak dana u Parizu i vrtlog modnih događanja koje nosi pariški Tjedan mode.

Najljepši doručak na svijetu je u ovom pariškom hotelu (фото 1)
Najljepši doručak na svijetu je u ovom pariškom hotelu (фото 2)

Bilo da je riječ o ranom početku dana s kavom i kroasanima, ili lagano nedjeljno jutro, doručak je prilika koja simbolizira okupljanje i pokret prema ostvarivanju svojih dnevnih želja, ambicija i obaveza obitelji ili prijatelja. U srcu hotela, u mirnom, elegantnom prostoru La Gallerie restorana, stvaraju se kulinarske delicije, bude sva čula i započinju najinteresantnije priče.

Najljepši doručak na svijetu je u ovom pariškom hotelu (фото 3)
Najljepši doručak na svijetu je u ovom pariškom hotelu (фото 4)

Ako ste pomislili da je to vrhunac luksuza i hedonizma, prevarili ste se...Na raskošnom krevetu, po ugledu na odaje kraljice Marije Antoanete, dozvoljavamo da nam batler donese doručak, uz predivan pogled s filmskog platna. Divna prilika za dugo, ležerno jutro i paradu pariških užitaka. Svakako, najbolje se uživa uz mjehuriće šampanjca koji se poslužuje uz doručak. 

Najljepši doručak na svijetu je u ovom pariškom hotelu (фото 5)

U Parizu se kalorije ne broje, a real life odlazi na pauzu, pa lagano guštamo i uzimamo najbolji dio dana samo za sebe u spektakularnoj scenografiji. Neka jutra stvarno jesu bolja od drugih!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više