Search

Saint Laurent party haljina koju je nosila Rihanna i još nekoliko noviteta koje morate vidjeti

Saint Laurent party haljina koju je nosila Rihanna i još nekoliko noviteta koje morate vidjeti

Tekst: BURO.

Image: My Theresa

Rihanna je apsolutna pobjednica kada govorimo o načinu na koji javnost percipira odijevanje trudnica. U posljednjih nekoliko mjeseci je srušila sve stereotipe koji nalažu da ako ste trudni, morate se odijevati kao da više ne pratite trendove. Naravno da trudnoća u visokom stupnju sa sobom nosi određene preinake u stilu i da vam prije svega treba biti udobno, ali nužno ne isključuje komade koji su atraktivni i koji privlače pažnju. Rihanna se neki dan pojavila u mini haljini brenda Saint Laurent koja je načinjena od baby ružičaste vune s plavim perjem na porubu. Odmah je nastala opća pomama za tom haljinom te smo je i mi potražili i našli na popularnoj shopping stranici My Theresa u kategoriji „noviteti“. Da ne biste tražili dalje, odmah smo probrali još noviteta s potpisom svima omiljenih brendova i okupili ih na jednom mjestu u proljetnoj shopping listi.

Što smo pronašli?

Pradinu mrežastu midi suknju koja će izgledati fantastično u kombinaciji s običnom potkošuljom i nekim efektnim natikačama. Ako birate natikače, pogledajte one iz mega popularne kolekcije Gia Borghini x Pernille Teisbaek. Bottega Veneta također ima zgodne natikače koje su prekrivene frotirom koji će biti hit ljetne sezone (samo čekajte Zaru).

Pronašli smo i jako elegantnu haljinu od kašmira brenda Khaite NY, ali i narančastu haljinu Victoria Beckham koja će idealno pristajati uz preplanulu put.

Zgodne sandale Isabel Marant u duginim bojama će vam podignuti svaku kombinaciju, isto kao i best seller cipele brenda Saint Laurent koje dolaze s lakiranim vrhom.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više