Search

Tako se to radi: Palace x Calvin Klein je suradnja sezone

Tako se to radi: Palace x Calvin Klein je suradnja sezone

Dva kultna brenda su napravila kapsulnu kolekciju i kampanju prepunu ikona

Tekst: BURO.

Image: Palace/Alasdair McLellan

Nije neka tajna da živimo u eri kolaboracija. Svi surađuju sa svima i neke su nam suradnje doista bile neočekivane, neke su bile nepotrebne, a neke su nas razveselile na prvi pogled. Početkom travnja, točnije 1. travnja, na Internetu je osvanuo teaser potencijalne suradnje dva kultna brenda. Palace Skateboards je britanski skejterski brend koji je u rangu Supreme NYC (ako kojim slučajem niste upoznati s nišnim streetwear brendovima), a Calvin Klein ne moramo ni predstavljati. 

Dok je većina obožavatelja mislila da se radi o nekoj prvoaprilskoj šali, sljedeći dan je osvanuo novi logotip suradnje koji je bio uvod u kampanju koja je jedna od najboljih u posljednje vrijeme. Zašto? Jer je iznimno jednostavna, vjerno predstavlja estetsku fuziju oba brenda i krcata je ikonama iz svih sfera umjetnosti, kulture, mode i showbizza. Možemo li samo spomenuti legendarnog Williama Dafoa, Joan Collins i Pet Shop Boyse?

Tako se to radi: Palace x Calvin Klein je suradnja sezone (фото 2)
Tako se to radi: Palace x Calvin Klein je suradnja sezone (фото 3)

U kolekciji vas očekuju komadi od trapera (jakne, traperice), pamučne majice s logotipom, donje rublje i parfem koji je preinaka poznatog CK One. Kolekcija će biti dostupna od 8.travnja na CK webu i Palace webu. Ako želite bilo koji komad iz ove suradnje, predlažemo dežurstvo na stranicama od jutra. Rasprodat će se u jednom danu.

Tako se to radi: Palace x Calvin Klein je suradnja sezone (фото 4)
Tako se to radi: Palace x Calvin Klein je suradnja sezone (фото 5)
Tako se to radi: Palace x Calvin Klein je suradnja sezone (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više