Search

Trenirke s potpisom Izabel Kovačić se brzo rasprodaju

Trenirke s potpisom Izabel Kovačić se brzo rasprodaju

Tekst: BURO.

Image: Irina i Matej Florschutz

„Jedan od naših najprodavanijih proizvoda – ženska trenirka, u ovoj kolekciji pojavljuje se u novom ruhu. Uz neutralne lunilou boje, dodali smo i nove boje idealne za proljetne dane. Napravili smo zaokret u odnosu na prethodne kampanje i izašli iz prepoznatljivih okvira te je snimanje ove kampanje bilo na zanimljivoj lokaciji Automotodroma Grobnik.“, otkrila je Izabel Kovačić, koja već sedam godina uspješno stoji iza brenda lunilou.

Trenirke s potpisom Izabel Kovačić se brzo rasprodaju (фото 1)
Trenirke s potpisom Izabel Kovačić se brzo rasprodaju (фото 2)

Osim spomenutih padded trenirki, kolekcija se sastoji i od oversized modela, zip hoodica, kratkih hlača i trapez hlača. Dolazi u šest boja i tri veličine te se svi proizvodi mogu kombinirati za željeni look.

Trenirke s potpisom Izabel Kovačić se brzo rasprodaju (фото 3)
Trenirke s potpisom Izabel Kovačić se brzo rasprodaju (фото 4)

Koliko pažnje lunilou pridaje ekološkoj održivosti, govori i činjenica da je cijeli proces proizvodnje i prodaje u skladu sa zaštitom okoliša te je čak i ambalaža od recikliranih i bio-razgradivih materijala.

Trenirke s potpisom Izabel Kovačić se brzo rasprodaju (фото 5)
Trenirke s potpisom Izabel Kovačić se brzo rasprodaju (фото 6)

„Trudimo se kroz naše proizvode podići svijest o važnosti očuvanja naše planete i okoliša.Kroz male korake zajedno možemo puno postići. Naši proizvodi izrađeni su da traju pa tako i ova kolekcija ženske sportske odjeće koja je namijenjena da traje više od samo jedne sezone. Za ovu godinu pripremili smo još dvije ljetne kolekcije koje s nestrpljenjem čekamo predstaviti.“, dodala je Izabel.

LuniLou kolekcije su dostupne na online na www.lunilou.com i u showroomu u Zagrebu, na adresi Ilica 26.

Trenirke s potpisom Izabel Kovačić se brzo rasprodaju (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više